IZLETI VILE APARTMANI EKO SELO TALEŽ FOTOGALERIJA NAŠE MALO MISTO POVIST NAŠEG MISTA KAKO DO NAS
sl it de en hr

sl it de en hr

VILA ALMA

Smještena u pješačkoj zoni povijesnog lučkog grada Komiže odmah uz obalu, ova trokatna kamena vila odiše dalmatinskim šarmom u uskim ulicama ovog ribarskog mjesta. U blizini plaža, trgovina, barova, kafića i restorana sve u roku pet minuta hoda, ova vila predstavlja idealno mjesto za obitelji ili grupe prijatelja.

Vis je čaroban otok koji se sastoji od mirnih uvala, maslinika i vinograda. Povijesni primorski grad Komiža je idealno mjesto za istraživanje otoka Visa. Posjet Modroj špilji na susjednom otoku Biševu, pješačenje, izleti brodom, ronjenje ili samo opuštanje na nekoj od lokalnih idiličnih plaža su neke od  zabava uz koje se može uživati ​​na otoku Visu.

Gosti ulaze u vilu iz mirne popločane ulice u impresivnu, obiteljsku blagovaonicu s luksuzno opremljenom kuhinjom i kaminom. Tu je dobro opskrbljen vinski stalak. Jedna dvokrevetna spavaća soba i kupatilo nalaze se na kraju hodnika. Kuhinja je spojena s velikom terasom s vrtom, stolom za blagovanje u hladu, roštiljem a tu je i drugi izlaz na ulicu. Prvi kat ima svijetlu, prostranu dvokrevetnu sobu s bračnim krevetom koja ima izlaz na prostrani balkon s vanjskim stubištem na ulicu ispod. Na drugi manji balkon možete izaći kroz druga vrata u sobi. Oba balkona pružaju pogled na more. Na ovom katu se nalazi i luksuzno opremljena kupaonica. Drugi kat se sastoji od dvije dvokrevetne sobe s pogledom na more i kupaonicom.

Picasa / Lightbox template by Paul van Roekel - more Picasa templates on www.paulvanroekel.nl/picasa

IZLETI

Remember to book your tickets!


CONTACT

Sandra Vitaljić

Turistička agencija "SREBRNA TOURS"

radno vrijeme 8,30-12,30h i 17,30-19,30h

ID KOD: HR -B-21-060134002

Ribarska 4; 21485 Komiža
Tel: +385 (0)21 713-668
Fax: +385 (0)21 717-840
Mob: +385 (0)98 9487 332
Email:
sandra.vitaljic@st.t-com.hr
sandravitaljic1@gmail.com